Pápai Joci az első tízben? Kisebb csoda kellene hozzá

Kijev |
Előre szólunk: Pápai Joci esélytelen az Eurovíziós Dalfesztivál holnapi döntőjében. A fogadóirodák a 16. hely környékére sorolják őt a 26-os mezőnyben.
 
Pápai Joci
Pápai Joci
TASR felvétel
A kiemelkedően polkorrekt döntés, hogy roma származású versenyzőt küld Magyarország az Eurovízióra, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az erősen közepes Origo című dal nem tartozik az esélyesek közé. Alig akad fogadóiroda, amelyik a győzelmi esélyeit száz alatti szorzóval adná. A legalacsonyabb odds Joci győzelmére a Betssonnál van, ők a hetvenszeresét fizetik a tétnek. Ha valaki mégis kockáztatni akar, mindenképpen a Betfairnél fogadjon Jocira. Győzelme esetén ugyanis a tét 440-szeresét zsebelheti be, a Paddypower is jól fizet, náluk a szorzó 251. Persze, csodák még történhetnek, hiszen a második elődöntőben negyedik lett a magyar etnopop, ami kissebbfajta meglepetésnek számított.
 
 
A legesélyesebb minden irodánál az olasz Francesco Gabbani, általában kettes a szorzó a győzelmére. 
 
 
Szorosan a nyomában van a portugál Salvador Sobral, rá az odds három körül van, 4-5ös szorzókkal van a harmadik helyen a bolgár Krisztian Kosztov. 
 
 
 
Halkan jegyezzük meg: mindhárom előadó dala unalmasan giccses. A többiek egyébként szinte esélytelenek, nincs több versenyző, akinek a győzelmére 20 alatti lenne az odds.
 
A fogadóirodák általában jól lövik be az Eurovíziós Dalfesztivált. Az oddsokat, amelyek szinte percről percre változnak itt nézhetik meg.
A dalfesztivál döntőiben az eddigi legjobb szereplést magyar részről 1994-ben Friderika produkálta. Kinek mondjam el vétkeimet? című dalával a negyedik, Kállay-Saunders András 2014-ban a Runninggal ötödik, Rúzsa Magdi 2007-ben az Unsubstantial Blues című dallal 9. lett. Tavaly Freddie a Pioneerral 19., egy évvel korábban Boggie a Wars for Nothing című szerzeménnyel a 20. lett.
 

Ajánló