Indul a magyar Horná Dolná

A Markiza tévécsatorna nagysikerű sorozatát, a Horná Dolnát adaptálja az RTL Klub. A mi kis falunk címmel február 2-án, csütörtökön este a Barátok közt után indul a széria.

Csuja Imre polgármestert alakít A mi kis falunkban
Csuja Imre polgármestert alakít A mi kis falunkban
Fotó: sorozatjunkie.hu
A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző. A remek szereposztásnak köszönhetően biztos, hogy a szereplők egy-egy mondata szállóigévé válik majd. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
 
„A magyar verzió a szlovák sorozaton alapul. A karakterek és a történetek hasonlóak lesznek, ám a hangulat hamisíthatatlanul magyar lesz.” – mondta Pécsi Norbert az RTL Klub sajtóreferense. 
 
A sorozat főszerepeiben ismert színészek lesznek láthatóak. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják hamarosan a nézők.
 
Íme A mi kis falunk előzetese:
 
Itt pedig a Horná Dolná trailere:
 
(dennikn.sk, 24.hu)
 

Ajánló