Megint lesz Beugró

Budapest |

Folytatódik a Beugró a Magyar Televízió képernyőjén. A mulatságos, életszerű szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter társaságában élvezhetik az m1 nézői. Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en.

Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A fergeteges, humoros improvizációs jeleneteket az életből merítik a produkció színészei: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora.

A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrott.
„Nagyon jól éreztem magam a Beugró felvételén, izgalmas kihívás volt számomra ez az este.” – mondta Udvaros Dorottya.

A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm kasztingján. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet.

Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától, minden pénteken 21 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat. (MTV)

Ajánló