Fico egy laza kis nyári videóban ment neki Sulíknak

Pozsony |

Robert Fico kormányfő a Facebookon ma este közzétett videóban bírálta a legnagyobb ellenzéki pártot, az SaS-t és annak vezetőjét, Richard Sulíkot. A kormányfő meglehetősen lezserül lépett a "rajongói" elé, félujjúban, farmerben, kezében egy napszemüveget lóbálva.

Like a boss
Fotó: facebook
"Nem fogom megdönteni a saját kormányomat, ahogy tette Richard Sulík 2012-ben" - mondja Fico a videóban, hozzátéve: tudja, hogy ez a kormány sem tökéletes, de gazdaságilag sikeres és nemzetközileg elismert. "Pontosan tudom, hová akarom juttatni Szlovákiát: az EU magjába" - hangsúlyozta a kormányfő. 
 
Fico szerint Sulík politikája maga a káosz, melytől meg akarja óvni Szlovákiát. A miniszterelnök elismételte, hogy a jelenlegi kormánynak nincs alternatívája, mert az ellenzéki pártok képtelenek lennének kormányozni. 
 
Fico azt is a szemére vetette az SaS elnökének - akit a videóban többször is politikai kalandornak és amatőrnek nevez -, hogy az idő nagy részében "Brüsszelben bujkál", és csak akkor jön haza ellenzéki politikát csinálni, amikor "vérszagot" érez. A kormányfőnek az sem tetszik, hogy Sulík szidja az EU-t, miközben szedi az EP-képviselői fizetését és egyéb juttatásokat.
 
 

Ajánló