Mit olvashatnak a legkisebbek a januári Kabócában?

<p>Jókívánságokkal, köszöntőkkel kezdjük az új évet. Bár a legkisebbek talán inkább azt kívánnák most, bárcsak tartana még a téli szünet!&nbsp;</p>

Akár szünetben, akár csak a hétvégi pihenőnapokon jó szórakozás lehet a téli természetjárás. Mit csinálnak a halak télen, s hogyan vészelik át a nehéz hideg napokat a vízimadarak a befagyott tavak, folyók mellett? Sok szép rajzzal, képpel erről beszél és természetjárásra buzdít Manó és Kabóca a barangoló rovatban. Végh György mesekönyvének nem mindennapi hóemberével kéményseprés közben találkozhatnak az olvasók a havas háztetőkön, s kis képzelőerővel talán egy lángleány megmentésében is segíthetnek neki. Kovács Magda történetének főszereplői, Hülyüke és a ló pedig valószínűleg még a legélénkebb észjárású kabócásokat is számolásra vagy legalábbis töprengésre késztetik majd.      

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?