Dzurinda mielőbb leváltaná a kormányt

Pozsony |

<p>Dzurinda segítene abban, hogy mielőbb távozzon Robert Fico kormánya. A volt kormányfőnek ugyanis nem tetszik a jelenlegi kormányzás. &bdquo;Nincs koncepciója, nincs víziója, nincs lelke. Nem tud válaszolni a kihívásokra, közben úgy viselkedik, mintha azok nem is lennének, pedig azok itt kopogtatnak az ajtón&rdquo; &ndash; mondta Mikuláš Dzurinda.</p>

Amennyiben a jelenlegi kormány mégis kitölti a megbízatási idejét, akkor Dzurinda elveszti a legtovább kormányzó miniszterelnök címet. De ő ezzel nem foglalkozik - mondja.

Dzurinda megemlíti, hogy egy amerikai magazin listáján első helyen volt azon az összeállításon, amely azokat az ismert embereket rangsorolta, akik képesek voltak arra, hogy teljesítsék a maratoni távot. „Jobb a legjobb időm maratonban, mint Lance Amstrongnak. Az enyém a legjobb maratoni idő a miniszterelnökök rangsorában” – mondta Dzurinda.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?