Bugár: A Smer időnként az ellenzék tanácsait is megfogadhatná

Pozsony |

<p>Nagyvonalúság a problémamegoldás terén és jobb emberi kapcsolatok &ndash; ezekre van szükség a parlamentben Pavol Hrušovský volt házelnök, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) frakcióvezetője szerint.</p>

„Úgy érzem, hogy a versengés egyre inkább harcba, mérkőzésbe megy át, az pedig gyűlöletbe, s ezt nem szeretem. Ez nemcsak a döntések tartalmára, hanem eredményére is rányomja a bélyegét” – mondta az ellenzéki politikus. Hrušovský olyan intézkedéseket vár a törvényhozástól, amelyek nem aggodalmat keltenek, hanem a jövőbe vetett hitet erősítik.

Erika Jurinová parlamenti alelnök (Egyszerű Emberek és Független Személyiségek – OĽaNO) több józán észt kíván a parlamentnek a törvényhozatal során. Pártbéli kollégája, a romaügyi kormánybiztosi posztot is betöltő Peter Pollák reméli, az általa előkészített reformintézkedéseket a kormányzó Smer-SD mellett az ellenzék is megszavazza.

Bugár Béla, a Híd elnöke szeretné, ha a képviselők jobban hallgatnának egymásra, s ha a Smer-SD időnként az ellenzék tanácsait is megfogadná. „Ha kölcsönösen egy kicsit többet hallgatnánk egymásra, úgy gondolom, jobban élhetnénk Szlovákiában. Nem mi, képviselők, hanem az itt élő emberek” – vélekedett a pártelnök.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?