Horoszkóp hétfőre

<p>Ha ön a Nyilas jegyében született, mindig is egy fényűző partiról ábrándozott, most végre megvalósul az álma, és egy grandiózus összejövetelen búcsúztathatja az óévet. Horoszkóp hétfőre.</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)Máskor eszi a fene a bulikért, de ma meg a háta közepére sem kívánja a partit. Fáradt és lehangolt, minden erejére szüksége van, hogy összeszedje magát és elmenjen a buliba! De nem fogja megbánni! Ön lesz a társaság középpontja.  Bika (IV. 21.–V. 21.)Most aztán megadja a módját az óév búcsúztatásának. Mindent elkövet, hogy ez a buli emlékezetes maradjon. Hogy ez így is legyen, a város legelegánsabb helyére érdemes mennie! Most még az sem baj, ha ez többe kerül. Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Párjával szeretné tölteni a szilvesztert, mert most ő a legfontosabb önnek, de fel kell készülnie egy vitára is az év utolsó napján kedvesével. Ön egy romantikus helyre menne, partnere viszont otthon szeretne ünnepelni önnel.  Rák (VI. 22.–VII. 22.)Romantikus szilveszterre vágyik, s örülne, ha kettesben tölthetné az évbúcsúztatót kedvesével. Vitát elkerülendő, többet ér, ha otthon maradnak, és együtt készítik a szilveszteri finomságokat. Boldog új évet! Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Ez a szilveszteri buli nem csak szórakozás lesz önnek. Ha Az évbúcsúztató parti nemcsak mulatozást jelent számodra. Ha szemfüles lesz, akkor hasznos és előnyös kapcsolatokra tehet szert, ugyanis a város legelegánsabb partijára készül. Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)A hangulata nem a legjobb szilveszterkor, ugyanis barátja elviszi egy hirtelenjében elhatározott bulira, s ezért hasztalan a sok ételkülönlegesség és a kiváló társaság, ha nem igazán tud feloldódni! Adjon időt magának! Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Mindig is a kapcsolatteremtés művésze volt, és tudja, hogy egy szilveszteri buli is jó alkalom a későbbiekben gyümölcsöző ismeretségek megszerzésére. Lényeges, hogy mindenki ott legyen a partin, aki számít, természetesen önnel együtt!  Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Partnere kérésére egy elit társasággal fog szilveszterezni, de nem igazán örül neki, mert túl sok ott a csillogás. Jobban szeretett volna szűk baráti körben ünnepelni. Ne bánkódjon, majd a pótszilveszteren mulatnak. Boldog új esztendőt! Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Mindig is egy fényűző partiról ábrándozott, most végre megvalósul az álma, és egy grandiózus összejövetelen búcsúztathatja az óévet. Lényeg a fényűzés és a pompa! Most mindenből a legjobbat kapja! Köszöntse elégedetten az új esztendőt! Bak (XII. 22.–I. 20.)Eseménydús és pörgős szilveszteri bulira vágyik, ahol az összes barát együtt mulat. Ha viszont csak a legjobb barátaival szeretné megosztani az év utolsó napját, akkor otthon rendezze meg a partit, szűk körben! Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Néhány munkatársával már szinte baráti kapcsolatot alakított ki, ezért szívesen szilvesztereznek együtt. A szervezés tökéletes, zene, diszkrét félhomály, és természetesen finom étel-ital, minden mennyiségben biztosítva van! Halak (II. 20.–III. 20.)Nyugodt szilveszterre vágyik, a hideg is kirázza a tömeg gondolatára. Többet ér, ha otthon, szűk körben ünnepel szeretteivel és barátaival! De ha mégis elmenne valahova, akkor az egy meghitt kis vendéglő legyen! Boldog új évet!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?