Horoszkóp péntekre

<p>Mérleg (IX. 24.&ndash;X. 23.): Szülei messze laknak öntől, éppen ezért nagyon örülnének, ha legalább most, a két ünnep között meglátogatná őket. A biztos családi háttér, a megszokott ízek mindig gyermekkorát idézik. Lesz mit megbeszélniük, mivel rég járt már otthon.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Lazítson végre és ne feszengjen mindenen. Szabadidejét használhatná végre pihenésre is, ugyanis több energiára lenne szüksége. Ha szerettei vagy barátai hívják, menjen el velük, ne maradjon egyedül. Főleg ne szilveszterkor!

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ön híres őszinteségéről és kitartásáról, ami kihat úgy munkahelyi, mint párkapcsolataira is. Egy új és izgalmas találkozásra számíthat, amely igaz barátságot vagy őrületes szerelmet tartogat. Ne szalassza el az alkalmat!

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Olyan lehetőségeket kap, melyeket érdemes megélnie. Még a szerencse is önnek kedvez, mivel váratlanul egy nagyon előnyös ajánlatot kap, melyre nem mondhat nemet. Az év vége felé közeledve lazítson végre!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nem kedveli a nyüzsgő, személytelen partikat, de örömmel elmegy egy jó kis falusi disznótorra. Ennek ellenére el kell fogadnia a szilveszteri bulira a meghívást, mert egy régi barátjával találkozhat, akit régóta keres.

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szeretné meglepni családtagjait és barátait, és szilveszteri bulit szervez nekik otthonában. Éppen ezért ideje, pénzt és energiát nem kímélve, nekilátni a környezet csinosításához. Így minden vendég jobban érezheti magát.

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szeretné meghódítani a világot, és most erre minden esélye meg is van, csak élnie kell a lehetőséggel. Ehhez kitűnő ihletet kaphat párjától, akár csak azzal a tudattal is, hogy ön mögött áll, bízik önben, és számíthat rá, mert szereti.

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szülei messze laknak öntől, éppen ezért nagyon örülnének, ha legalább most, a két ünnep között meglátogatná őket. A biztos családi háttér, a megszokott ízek mindig gyermekkorát idézik. Lesz mit megbeszélniük, mivel rég járt már otthon.

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Sikerült szeretteit meglepnie, ugyanis bebizonyította nekik, hogy tud ön kedves és ragaszkodó is lenni. Ez az érzés különben sem idegen a jegy szülöttétől, mivel semmit sem várt jobban, minthogy az ünnepeket családjával tölthesse.

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Készüljön fel a nagy találkozásra, ugyanis hamarosan kapcsolatba kerül egy régi ismerősével, aki segít önnek a karrierjét kiépíteni. Megtanulhatja tőle, hogyan lehet a leghatékonyabban és legeredményesebben dolgozni. Pihennie is kellene!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Úgy financiális, mint érzelmi ügyekben jelentős változásra számíthat. Kényeztesse magát, menjen fodrászhoz, kozmetikushoz! Ha lehetősége lesz rá, a szilvesztert családjával töltse! Egész évben úgyis keveset vannak együtt.

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szinte minden az ön óhaja szerint történhet, ha végre enged akaratosságából és nem ragaszkodik mindenáron az elképzeléseihez. Izgalmas este vár önre partnerével. Még az is elképzelhető, hogy benne találta meg az igazit!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ne haragítsa magára a főnökét, fogja vissza indulatait. Az óévet ne haraggal zárják, inkább beszéljék meg a problémát. Az új évben tiszta fejjel, új tervekkel másképpen fogják látni a dolgokat. Szilveszter legyen óvatos az alkoholfogyasztással!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?