A hobbitok tovább uralják az észak-amerikai mozis toplistát

<p>Második egymást követő héten uralják a hobbitok az észak-amerikai mozis toplistát, a hétvégén még mindig a 3D-s fantasy filmre voltak kíváncsiak legtöbben az Egyesült Államokban és Kanadában.</p>

 

Peter Jackson filmjére, A hobbit: váratlan utazás című mozira ezen a hét végén mintegy 37 millió dollár értékben váltottak jegyet Észak-Amerikában. A film az első hétvégén csaknem 85 millió dolláros (több mint 18,5 milliárd forintos) bevétellel kezdett, a statisztikák történetében ez volt az eddigi legerősebb decemberi nyitás.    A második helyre Tom Cruise új akciófilmje a Jack Reacher című alkotás került, 17 millió dollár értékben forgalmazták jegyeit az amerikai és kanadai mozikban. Lee Child bestselleríró művét vitték filmvászonra. Az egykori katonai nyomozó, Jack Reacher szerepét Tom Cruise alakítja, aki egyben a film egyik producere is.     A harmadik helyre Judd Apatow 40 és annyi című vígjátéka került Paul Rudd és Leslie Mann főszereplésével, 12 millió dolláros  jegyeladással. A filmet Magyarországon január 31-én mutatják be. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?