Horoszkóp szerdára

<p>Ha ön az Ikrek jegyében született, családtagjainak most nagy szükségük van az ön segítségére, adja meg nekik. Horoszkóp szerdára.&nbsp;</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)Nagy a jövés-menés ön körül az utóbbi időben. Kissé fékezze az iramot, ne hajszolja túl magát, egészségének ártana a kimerülés, a túlhajtás. Hozzátartozóit kérje meg, hogy hagyják békén, és fölöslegesen ne bosszantsák. Bika (IV. 21.–V. 21.)Mindenekelőtt gondolja át alaposan, hogy mire is költi a pénzét, mert ha nem figyel, könnyen kétes kimenetelű ügyletben találhatja magát. Legyen figyelmes, gáláns a gyerekekhez és szenteljen rájuk sokkal több időt. Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Családtagjainak most nagy szükségük van az ön segítségére, adja meg nekik. A karácsonyi ajándékok vásárlásnál nem kell a drága luxuscikkekre költeni. Új lehetőséget kap, összpontosítson karrierjére! Rák (VI. 22.–VII. 22.)Szakmájában a munkahelyén nincs vetélytársa, s a ranglétrán is szépen halad előre. Nemcsak hogy vág az esze, mint a borotva, de gyorsan is cselekszik. Új tervek kidolgozására szinte tökéletes ez a nap.  Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Felettese nagyvonalú volt, s karácsonyi jutalmat kapott. Nagyon jól jött, bár a pénz mindig jókor jön, de így legalább meg tudja venni párjának azt az ajándékot is, amire már oly régen vágyott. Nagy lesz az öröm karácsonykor! Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Mivel jó emberismerő, elsőre kiszúrja magának lelki társát, akiben sikerül meglelnie a nagy Őt. Igyekezzen álmait a valósággal összehangolni, s még anyagi helyzetén is javíthat vele. Olyan életre koncentráljon, amelyet élni akar. Mérleg (IX. 24.–X. 23.)A Mérleg képes hosszú távra ésszerűen tervezni, de egy napra előre már kevésbé. Talán túlfűtöttsége okozza a határozatlanságát. Ne ígérjen olyasmit, amit esze ágában sincs megtartani, mert elveszíti szavahihetőségét! Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Munkahelyén kisebb problémák merülnek fel, mert valami nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, és egyesek önt teszik felelőssé a problémáért. Ne idegeskedjen, vitatkozzon, inkább bizonyítsa be az igazát! Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Voltak problémái mostani partnerével, de úgy érzi, benne találta meg az igazit. Kisebb „mosolyszünet után” belátta, szereti őt, de még önmagának sem meri bevallani. Nyíltan kellene beszélniük a kapcsolatukról! Bak (XII. 22.–I. 20.)Lehetőségek és nagy álmok beteljesedése van kilátásba. Legyen tevékeny, igyekezzen tökéletesen elvégezni munkáit. Egy látszólagos érzelemnek ne hódoljon be! Csak próbára akarják tenni hűségét. Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Az utóbbi időben megérzései különösen jól működnek, vannak remek ötletei, melyeket előbb gondoljon át. Bolygója sok-sok vidámságot, fényt és csillogást jelez. Társasági élete élénk. Már most a szilveszteri bulit szervezi! Halak (II. 20.–III. 20.)Semmi esetre se bonyolódjon jogi ügyekbe. Viszont ha fontos ügyben kell döntenie, kérjen tanácsot szakembertől. Becsülje meg a régi barátokat, s ha újak jönnek, legyen velük óvatos. Nem mindenki olyan őszinte, mint ön.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?