Newton - Filmpremiereket és tévéepizódokat vettek le a műsorról

Los Angeles |

<p>Törölték Quentin Taratnino új westernjének, valamint Tom Cruise akciófilmjének díszbemutatóját, és két tévés vígjátéksorozat epizódjait is levették a műsorról a connecticuti tragédia miatt az Egyesült Államokban.</p>

Tarantino Django elszabadul című, sok erőszakos jelenetet felvonultató spagettiwesterjének premierjét keddre tervezték. A múlt héten öt Golden Globe-díjra jelölt produkció sztárparádés, vörös szőnyeges Los Angeles-i nyitánya helyett minden médiafelhajtást nélkülöző magánvetítést rendeznek - közölte a Weinstein filmvállalat szóvivője.

    A Tarantino stílusára jellemzően rendkívül brutális, fekete humorral átitatott film főhőse egy felszabadított rabszolga (Jamie Foxx), aki eltűnt feleségét keresi. Az Oscar-jelölt rendező - aki mögött olyan munkák sorakoznak, mint a Ponyvaregény, a Kill Bill vagy a Becstelen Brigantyk - egy hétvégi sajtóértekezletén elmondta: már fárasztja, hogy valahányszor egy fegyveres tragédia megrázza az országot, védenie kell a filmjeit. Nem a filmeket kell elítélni, hanem azokat, akik a bűncselekményeket elkövették - idézte a filmest a BBC online hírszolgáltató (http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-20754172).

    Foxx ellenben nyilatkozatában leszögezte: a filmekben előforduló erőszak igenis hatással van az emberekre.

    A Paramount Pictures Tom Cruise Jack Reacher című új akciófilmjének hétvégi premierét mondta le, és a Lincoln Center Filmtársasága által hétfőre tervezett vetítést és közönségtalálkozót is törölték a newtoni családok gyászára való tekintettel.

    Billy Crystal Szülői felügyelet nélkül című vígjátékának premierje is hasonló okból maradt el. A Family Guy és az American Dad című televíziós sorozatok egyes részeit ugyancsak kegyeleti okokból vették le a műsorról.

    Múlt pénteken 27 ember, köztük 20 gyermek halt meg egy Connecticut állambeli newtoni iskolában, amikor egy magányos gyilkos lövöldözni kezdett, majd magával is végzett.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?