Justin Bieber és a One Direction sem kapott idén Grammy-jelölést

Los Angeles |

<p>Justin Bieber kanadai popénekes és a brit One Direction nevű fiúbanda sem kapott Grammy-jelölést az idén: a fiatal csillagok rajongói a közösségi oldalakon fejezték ki elégedetlenségüket az amerikai Recording Academy (Hanglemez Akadémia) döntésével kapcsolatban.</p>

 

Idén a fun. nevű amerikai indie-pop együttes és Frank Ocean rapper kapta a legtöbb, szám szerint hat jelölést, karöltve a The Black Keys nevű formációval, a Mumford & Sons bandával, Jay-Z-vel és Kanye Westtel. A testület azonban könyörtelenül átsiklott az év néhány legnagyobb durranásának számító és kereskedelmi szempontból is legsikeresebb előadója felett.     A 18 esztendős Justin Bieber, aki három American Music Awards díjat is bezsebelt novemberben, csendben fogadta a jelöltség elmaradásának a tényét, ám menedzsere, Scooter Braun nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot. A Twitter mikroblog portálon közzétett bejegyzésében rámutatott, hogy ebben a szakmában az állandó mozgásban levés jelenti a legnagyobb kihívást, és ügyfelének ezt sikerült teljesítenie.    "Sikeres album és teltházas koncertsorozat áll mögötte, miközben rengeteg embert sikerült megnyernie magának" - húzta alá Braun, aki szerint az előadót ezúttal igazán megillette volna az elismerés.     A popcsillag 31 millió Twitter-követőjének nagy része szinte azonnal reagált a menedzser bejegyzéseire, hangot adva elégedetlenségének. Bieber, aki ez idáig sosem nyert Grammy-díjat, júniusban adta ki Believe című nagylemezét, amelyből eddig több mint 1,1 millió példányt kapkodtak el a rajongók.    A One Direction nevű brit fiúbanda szintén jelöletlenül maradt az idén, annak ellenére, hogy az Up All Night című debütáló nagylemezük az amerikai Billboard 200-as albumeladási lista első helyén rajtolt. Az ötös fogat szintén teltházas koncerteket adott szerte a világon, és három díjjal tért haza az idei MTV Video Music Awards díjátadóról.     A Grammy-díjakat az amerikai Recording Academy ítéli oda 81 kategóriában. Idén Lady Gaga, Nicki Minaj és a dél-koreai rapper, Psy sem kapott jelölést, úgyhogy ők is gyomorgörcs nélkül ülhetik végig a február 10-ére kitűzött Los Angeles-i díjátadó gálát. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?