NBA – Jelentős hátrányból fordított a Miami

New York |

<p>&nbsp;</p><div>Tizennégy pontos hátrányt ledolgozva nyert a címvédő Miami Heat a Brooklyn Nets ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.</div>

A floridai csapat csak a harmadik negyedben tudott felpörögni, onnantól kezdve viszont meglehetősen eredményesen játszott. Dwyane Wade 34, LeBron James pedig 21 ponttal vette ki részét a sikerből. A Miami sorozatban a 12. győzelmét aratta a Nets ellen.

    Csak kétszeri hosszabbítás után dőlt el a Cleveland-Portland összecsapás, amelyet a vendégek nyertek meg egy ponttal. Ugyancsak ráadásra volt szükség San Antonióban, ahol a hazai együttes végül négy ponttal bizonyult jobbnak a Memphisnél.    Eredmények:Miami Heat-Brooklyn Nets 102-89Cleveland Cavaliers-Portland Trail Blazers 117-118 - kétszeri hosszabbítás utánChicago Bulls-Philadelphia 76ers 93-88New Orleans Hornets-Oklahoma City Thunder 79-100Houston Rockets-Utah Jazz 124-116Milwaukee Bucks-Boston Celtics 91-88San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 99-95 - hosszabbítás utánDallas Mavericks-Detroit Pistons 92-77Los Angeles Clippers-Sacramento Kings 116-81Golden State Warriors-Indiana Pacers 103-92 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?