Horoszkóp hétfőre

<p>Ha ön a Nyilas jegyében született, nem érdemes egyszerre több mindennel foglalkoznia, mert a végén egyiket sem tudja tisztességgel elvégezni. Mérje fel erejét, lehetőségeit. Horoszkóp hétfőre.</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)Eredményes nap lesz a mai. Áhítozik a megbecsülésre, de – másokkal ellentétben – csak abban az esetben, ha valóban megérdemli. Úgy érzi, keményen megdolgozott a pénzéért, s a kitartás és szorgalom végül meghozta a sikert is. Bika (IV. 21.–V. 21.)Úgy munkahelyi, mint magánéleti területen pozitív változások mennek végbe, bár lassan, de biztosan, s már ennek is lehet örülni. Bár ez még csak a kezdet, de hamarosan jobbnál jobb lehetőségek közül válogathat. Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Szerencsésen alakulnak a dolgai, úgy tűnik, Fortuna a kegyeibe fogadta. Ne kapkodjon el semmit, legyen türelmes, s várjon a kedvező lehetőségre. Tudatosítsa, hogy jókedvét semmi és senki nem ronthatja el. Rák (VI. 22.–VII. 22.)Sajnos lelkileg labilis, ugyanis többet foglalkozik a kellemetlenségekkel, melyekről nem tehet, s ráadásul miattuk emészti magát. Átértékeli kollégáival való kapcsolatát, s fontolóra veszi, érdemes-e együttműködni velük! Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Kegyetlen nyíltsága, s őszintesége kínos napokat szerezhet önnek. Jobban kellene ügyelnie, hogy kivel osztja meg bizalmas és legféltettebb titkait, mert végre rájött, hogy akiben megbízott, becsapta önt.  Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Hiába tiltakozik ellene, ma mindenképpen segítségre fog szorulni. Inkább azon gondolkodjon, hogy kitől is kérhetne. Köztudott, hogy a Szűz-jegyű makacs, visszahúzódó, ezért mindent elkövet, hogy egyedül oldja meg a problémáját.  Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Egy boldog párkapcsolat legnagyobb ellensége a féltékenység. Éppen ezért, ha nem szeretné elveszíteni partnerét, jobb ha belátja: nem éri meg kockáztatni kapcsolatát csak azért, mert valakinek pletykálkodni volt kedve. Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Olyan megbízást kap munkahelyén, amelyre még, úgy érzi, nincs felkészülve, de meg kell megoldania, mivel nem utasíthatja vissza. Talán jobban kellene bíznia munkatársaiban, akik örömmel segítenek önnek, és nem fog csalódni bennük!  Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Nem érdemes egyszerre több mindennel foglalkoznia, mert a végén egyiket sem tudja tisztességgel elvégezni. Mérje fel erejét, lehetőségeit. Viszont, ha közösen fognak hozzá és mindenki csinálja a maga dolgát, akkor biztosabb a siker.  Bak (XII. 22.–I. 20.)Ideje lenne új lehetőségek után néznie, hogy tudjon fejleszteni, s keressen új pályázatokat. Mielőtt dönt, nézzen utána az összes lehetséges következménynek. Szerelmi élete zavaros, ugyanis az előző kapcsolatát sem zárta le még magában. Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Felettébb agilis, s állandóan csinálnia kell valamit. Mielőtt bármibe is belekezdene, szívlelje meg mások tanácsát, s inkább az ő hibájukból tanuljon, mint a sajátjából. Kicsiségek miatt nem érdemes vitába bocsátkoznia.  Halak (II. 20.–III. 20.)Kellemetlen dolgok derülnek ma ki, amelyek inkább környezetére nézve lesznek kínosak. Mielőtt üzletelni kezdene, legyen elővigyázatos, és csak azokkal az egyénekkel tárgyaljon, akikben feltétel nélkül megbízik.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?