Horoszkóp hétfőre

<p>Ha ön a Nyilas jegyében született, nem tudna már állandó pörgés nélkül élni. Az állóvizet nem kedveli és nem is akarja megszokni. Horoszkóp hétfőre.</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)Határozott, ugyanakkor életvidám. Feladatait a legapróbb részletekig teljesíti. Nem enged beleszólni döntéseibe. A szerelemben elsősorban a szívére hallgat. Most viszont van bepótolnivalója partnerénél, mert hanyagolta őt az utóbbi időben. Bika (IV. 21.–V. 21.)Munkahelyén végre jól érzi magát, még karrierje is úgy alakul, ahogy eltervezte. Megismerkedhet valakivel, s a kapcsolatból még szerelem is lehetséges. Ez az időszak szerencsés kezdetet és tartós sikert tartogat.  Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Az eddig felhalmozódott energiáját most végre Tele van energiával, amit értékesíthet munkája során. Gyakorlatias, ugyanakkor mer kockázatot vállalni. Most viszont jobb lenne tanácsot kérnie, mielőtt komoly döntést hozna.  Rák (VI. 22.–VII. 22.)A sok megpróbáltatás után ideje, hogy végre valami jó is történjen önnel. Ne a problémáival foglalkozzon, hanem a munkájára összpontosítson. Képes nagy dolgokat véghezvinni, bár elismerésben csak később részesül. Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Ma képes lenne nagyon nagy hibát elkövetni egy meggondolatlan lépésével. Ne tegye! Helyrehozni sokkal nehezebb lenne a dolgot, mint megtenni. Úgy érzi, partnere nem őszinte önnel. De döntés előtt inkább beszéljék meg a dolgot.  Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Szinte röpköd az örömtől. Munkahelye rendben, kollégáival öröm együttdolgozni, ötletekből pedig kifogyhatatlan. Sikert sikerre halmoz. Úgy érzi, párja csodát művelt önnel. Legyen résen, hogy a vonzalom kölcsönös-e. Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Úgy egészségi, mint munkahelyi problémái aggasztják, ezért nem érzi magát jól a bőrében. Nem kell nyugtalannak lennie, ezeket úgyis megoldja hamarosan. Viszont kis kalandra van lehetősége, de tudatosítsa, a közeledés nem őszinte. Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Mindenképpen jó napra számíthat. Újra biztos magában, és kapcsolata is rendeződött szűkebb családjával. Kollégái szeretik és tisztelik, példaképnek tekintik. A közeljövőben kellemesen csalódik valakiben.  Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Nem tudna már állandó pörgés nélkül élni. Az állóvizet nem kedveli és nem is akarja megszokni. Ismét arra készül, hogy felborzolja a kedélyeket. De jobb, ha óvatosan teszi, nehogy magára haragítsa környezetét.  Bak (XII. 22.–I. 20.)Hatalmas karrier várna önre, de ön inkább háttérbe húzódik, s nem él a lehetőséggel. Viszont, ha fellobban a láng önben valaki iránt, azt elbűvöli, s meg is szerzi magának. Anyagilag nem áll a legjobban, ezért egyelőre ne költekezzen! Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Ön az apró lépések taktikáját szereti, mellyel előbb vagy utóbb, de mindenképpen eléri a célját. Kellemes stílusával szinte magával ragadja környezetét. Párkapcsolatban szereti a romantikát.  Halak (II. 20.–III. 20.)Az utóbbi időben tett néhány meggondolatlan megjegyzést, amivel megbántott embereket, akik nem ezt érdemelték öntől. Kérjen tőlük bocsánatot! Barátainak szükségük van az ön támogatására. De vigyázat! Nem csak jó barátok veszik körül!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?