Bárdos váltja Hrubíkot? Erről is ír a pénteki Új Szó

<p>A pénteki Új Szó két népszerű melléklettel jelenik meg, a műsorújsággal és az Ízvilággal. Bárdos Gyula válthatja Hrubík Bélát a Csemadok élén. A szervezet szombaton tart tisztújító közgyűlést, Bárdos számít a toronymagas esélyesnek &ndash; részletek a pénteki számban.</p>

A Régiókban egy felháborító bátorkeszi esetről olvashatnak: hiába hívták a mentőket, az ügyeletet, egyik sem érkezett ki egy 39 éves beteg asszonyhoz, aki reggelre meghalt. Öt gyerek, köztük négy kiskorú maradt utána. A család feljelentést tett segítségnyújtás elmulasztása miatt.

A sportrovat összefoglalja Janics Natasa Magyarországon egyre nagyobb botrányt kavaró ügyét, valamint interjút készített Tomáš Kopecký jégkorongozóval, aki átmenetileg hazatért Trencsénbe, és állítólag havi egy euróért fog játszani.

Szlovák reklámfilmben vállalt szerepet Bán János, Az én kis falum című nagysikerű film esetlen-együgyű Otyíkja. A kultúra rovatból megtudhatják, hogy miért vállalta ezt el. Kertészkedő című rovatunkban az októberi kerti tennivalókkal foglalkozunk. (-nák)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?