Horoszkóp csütörtökre

<p>Bika (IV. 21.&ndash;V. 21.)<br />Gyümölcsöző kapcsolatokat létesít olyan emberekkel, akik jogos érdekeinek a megvédésében, s ott, ahol sebezhetőnek érzi magát, segítségére lehessenek. A napokban lehetősége lesz munkahelyet változtatni. Éljen vele!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Ne a múlton rágódni felesleges és mellőzhető, inkább előre nézzen, és tűzzön ki kivitelezhető célt maga elé. Párkapcsolata stabil, kedvese bízik önbe, ami biztosítja a harmóniát kapcsolatukban. Egy csokor virág sosem árthat!

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Gyümölcsöző kapcsolatokat létesít olyan emberekkel, akik jogos érdekeinek a megvédésében, s ott, ahol sebezhetőnek érzi magát, segítségére lehessenek. A napokban lehetősége lesz munkahelyet változtatni. Éljen vele!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Állandóan a munka és a család körül járnak a gondolatai. Bizonytalan a párkapcsolatában, ám ha elhatározza, hogy megmenti, akkor nem kell mást tennie, csak kedvesével megbeszélni a vélt vagy valós problémákat.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Nem találja a helyét. Ez az időszak általában eseménydús napokat jelentett. Most csak önön múlik, hogy barátai és ismerősei meddig kénytelenek nélkülözni önt. Ne tétovázzon, egyelőre nincs mitől tartania!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Önt most nyugalom veszi körül. A titokzatos művészetek és a rendkívüli eseményekkel foglalkozó emberek tudják lekötni a figyelmét. De sajnos ebből nem lehet megélni, ezért a munkára sem ártana időt szakítania!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ne akarjon mások hátán felmászni a karrier létráján, mert rengeteg ellenséget szerezhet magának. Eltúlzott igényeiből nem ártana engednie kicsit. Távlati lehetőségei bizakodásra adnak okot, de ne hagyja magát befolyásolni.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Nyugalom és harmónia jellemzi most érzéseit. Ha módjában áll, kószáljon, csak úgy céltalanul, s meglátja, olyan dolgokat fog felfedezni, amelyeket máskor meg sem lát. Kerülje a lármás helyeket, most békességre van szüksége.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Minden energiájával a munkájára koncentrál. Szeretteinek a kényeztetését szinte már természetesnek tartja. Azért egy kedves és figyelmes megnyilvánulást minden bizonnyal értékelni tudnának szerettei.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Hamar kétségbeesik, ugyanakkor hajlamos a meditációra. Elképzelhető, hogy a reménytelennek tűnő anyagi helyzete készteti a gondolkodásra? Tudatosítsa, hogy a pénz nem minden. Ennél sokkal jobb világ is létezi, mégpedig az érzéseké.

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Rászánta magát arra, hogy síkraszálljon saját elképzelései mellett. Éreznie kell, hogy a változások többnyire belülről indulnak. A külvilág csak tükrözi az ön belső átalakulását. Ha ezt megérti, számos sikerben lehet része.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Az utóbbi időben szinte fürdik a sikerben. Szereti a változatosságot, és minden új dologra rugalmasan reagál. Értékeli az önzetlen szerelmet, de legyen óvatos, mert a végén egy zavaros kapcsolatba találja magát! S ez nem hiányzik önnek!

Halak (II. 20.–III. 20.)
Olyan feladattal bízzák meg, mely végre pénzt is hoz a konyhára, ami kihúzza kissé „gyengélkedő” anyagi helyzetéből. Találkozik egy régi kedves barátjával, aki hajdanán udvarolt is önnek. Nyugtassa meg partnerét, hogy nem kell féltékenynek lennie!
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?