Itt az új Vasárnap – most Vasárnap Lélekkel

<p>Már kapható a Vasárnap családi hetilap legújabb száma, benne Vasárnap Lélek melléklet.</p>

 

A tartalomból: * Tévé- és rádióműsor: október 26-ig* Ki mindenki, hol olvassa a Vasárnapot?* Diplomatában Petőcz Kálmán a genfi ENSZ-missziójáról* Ami foglalkoztat: Fizetésünk felét elesszük, pedig se többet, se jobbat nem vásárolunk. Mi várható a közeljövőben?* Panaszkönyvben: Az apának is joga van a gyermekéhez* KönyvesPOLCZ: 2. rész. Rend és rendetlenség* Családban a szülő, gyerek, válás háromszögről. Mi a megoldás?* Téma: Szlovákiai magyarok Budapesten. Milyen nehézségekkel kell megküzdeniük? Riportunk első részében a magyar fővárosban élő felvidékieket kérdeztünk és találkozóhelyeiken jártunk* Falu-képben: Taksony* Sztárunk Kern András gyomorvérzés után készül a pozsonyi bemutatóra* Naplóban Mayer Kitti Hanna – Varázsige: Annie Hall* Egy gimnáziumi tanár naplója Afganisztánból: 3. rész, Veszélyben az ember* Bemutatjuk a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola új szakát * Meghalt a király, éljen a király. A Magyar fejedelmek és királyok után gyűjtse össze A magyar sport fejedelmeit, és lesz egy saját sporttörténeti könyve is! 12. rész: Dr. Fenyvesi Csaba, háromszoros olimpiai bajnok vívó* Újságoló: Kisölveden és Szentmárián járt a Vasárnap* Hírt adunk az első kistárkányi szilvanapról  * Hahó, itt vagyunk! A diósförgepatonyi iskola* Kopertában Ad Fizetéstől fizetésig, Feltámadási menet Zoboralján, Fesztiválhangulatban* Zöldövezet: Növényvédelem októberben* Huncutka elmeséli, milyen volt a szüret, a művészkedőben bemutatja barátai rajzait, közli a 15. vadon élő állat képét, a szokásos rejtvényt, és persze elárulja azt is, Ki a nyerő? Ezúttal vajon mit kedvel a Facebookon?* A szülő kérdez, a logopédus válaszol* Keresztrejtvény, Mandala, Olvasóink apróhirdetései* Mit jósolnak a csillagok október 26-ig?    
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?