Horoszkóp péntekre

horoszkóp |

<p>Az Ikrek erőtartalékai és tettvágya a maximumon, így semmi akadálya annak, hogy megkapja az álmodott állást. A pénteki horoszkóp &ndash; a más jegyben születetteknek is.&nbsp;</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)Semmi esetre se kötelezze el magát hitel formájában, mert ez nagyon rossz döntés lenne. Inkább igyekezzen spórolni, kevesebbet költeni. Ugyanis ez az időszak nem felel meg bármilyen kölcsön felvételének.  Bika (IV. 21.–V. 21.)Mint mindennek, így a karriernek, a sikernek is ára van. Elsősorban munkahelyén kell maximálisan teljesítenie, hogy előléptessék, ugyanakkor a magánéletében is vannak rendezni való problémák. Csipkedje magát! Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Erőtartalékai és tettvágya a maximumon, így semmi akadálya nincs annak, hogy megkapja az álmodott állást. Munkahelyén ezzel elismerik eddigi teljesítményét, de azért nem árt, ha szólnak néhány jó szót az ön érdekében kedves ismerősei is. Rák (VI. 22.–VII. 22.)Baráti és ismeretségi körében van néhány ember, aki segítségre szorul. Bár nem anyagiakra lenne szükségük, hanem inkább lelki vigaszra. Azonban vigyázzon, nehogy egy szerelmi háromszög kellős közepébe találja magát!  Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Ne kéresse magát, hanem használja ki a szinte tálcán kínált lehetőséget. Nem biztos, hogy egyhamar lesz ilyen szerencséje. Családtagjai, barátai feltétel nélkül támogatják, segítik önt, de dönteni mindenképpen önnek kell!  Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Elsősorban pénzügyekben lesz szerencséje az elkövetkező napokban. Figyeljen a lehetőségekre, amelyek hozzásegíthetik, hogy jól fektesse be tartalékait. Olyan szerencse éri most a Szüzeket, amelyre hosszú ideje várnak.  Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Ha szeretné megvalósítani elképzeléseit, vágyait, akkor néhány bosszantó tulajdonságáról le kellene szoknia. Lehetőleg ne sokáig lamentáljon rajta, mert a körülmények hamar megváltoznak, és az egész tárgytalanná válik.  Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Váratlan helyzetbe került, és egy vita kellős közepébe keveredhet, ami miatt kénytelen lesz dönteni fontos ügyben, amire még nem volt felkészülve. Éppen ezért kérjen tanácsot hozzáértő embertől, nehogy később megbánja.  Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Ha az ember szeretne karriert csinálni és elérni vágyait, bizony néha keménynek és hajthatatlannak kell lennie. Arról nem is beszélve, hogy segítőkészségével mennyien visszaéltek eddig. Ideje, ha néha nemet is mond!  Bak (XII. 22.–I. 20.)Már nagyon unja az intrikákat munkahelyén, főleg, amelyek nem is önre tartoznak, mégis mindenki önnek panaszkodik. Nem tud nekik segíteni, ugyanis ezt egymás között kellene megbeszélniük, rendezniük a kollégáinak.  Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Eddig mintha lazán vette volna munkáját, de össze kellene szednie magát, mert itt a számonkérés ideje és főnöke nem fogja megdicsérni, ha az önre bízott feladatokat még nem végezte el. Mellőzte családját is. Vajon mit csinált eddig?  Halak (II. 20.–III. 20.)Szeretne gyökeres változásokat eszközölni életének minden területén. Vigyázzon, ez nem megy egyik napról a másikra. Előbb át kellene gondolnia, hogy melyek azok a területek, amelyeken sürgősen szeretne változtatni.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?