Állásajánlatok a Dunaszerdahelyi járásban

Dunaszerdahely |

<p>Hol kínálnak munkát a Dunaszerdahelyi járásban?</p>

 

Gyártósori operátor – a Študentský servis ügynökség keres alkalmazottakat a Samsung galántai és voderadyi üzemegységébe. Jelentkezni lehet személyesen a dunaszerdahelyi munkaügyi központban. Asszisztens-adminisztratív munkaerő (1) – a Driving Academy keres alkalmazottat. Feltétel a szlovák és magyar nyelv ismerete, számítógépes ismeretek, B kategóriájú jogosítvány. E-mail cím: miko@drivingacademy.sk. Gépkocsivezető (5) – az Elsa TIR sofőröket keres nemzetközi teherfuvarozásra, feltétel E kategóriájú jogosítvány, 5 éves gyakorlat; a német vagy az olasz nyelv ismerete előny. Tel.: 0915/225864 Pincér/nő (3), szakács/nő (3), konyhai segéderő (3) – Somorjára és Dénesdre keresnek munkatársakat. Tel.: 0911/875658. Fogorvos (2) – nagymegyeri, csúsminőségű műszerekkel felszerelt fogorvosi rendelőbe keresnek alkalmazottat. Tel.: 0905/433591, email: deravyzub@gmail.com. Bérelszámoló (1) – a medvei szociális intézet keres gazdasági szakközépiskolát végzett, számítógépes ismeretekkel, 5 éves gyakorlattal rendelkező munkatársat. E-mail: dssmedvedov@zupa-tt.sk. Üzleti képviselő – tanácsadás az egészséges életmódról. Feltétel: B kategóriájú jogosítvány. E-mail: rpuobis@azet.sk., tel.: 0917/797337. Pénztáros, áruátvevő – a nagymegyeri Tesco munkatársakat keres. Erkölcsi bizonyítvány szükséges, áruismeret előnyt jelent. E-mail cím: 21040mhr@sk.tesco-europe.com. Könyvelö (1) – a vásárúti Heizer Optik Kft. alkalmazottat keres. E-mail cím: info@heizeroptik.eu. (hk) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?