Marihuánát és pervitint foglaltak le

Puhó/Csaca |

<p>Marihuánát és pervitint foglalt le a rendőrség a Toll fedőnevű akció során. A rendőrök két házkutatást végeztek, illetve egy, nem lakáscélú ingatlant vizsgáltak át.&nbsp;</p>

 

Az 54 éves, biccsei Peter P.-nél és a 45 éves, puhói Jaroslav G.-nél összesen 220 gramm metamfetamint és 118 gramm marihuánát találtak. A metamfetaminból 13 400 adagot lehetett volna előállítani, aminek a feketepiaci értéke 269 ezer euróra tehető. A marihuána 625 adagra lett volna elegendő, 6250 euró értékben. A kábítószer mellett 12 ezer, adalékanyagokat tartalmazó tablettát, 1,5 kg foszfort, 120 liter toluolt és 6 kilogramm jódot, valamint egy teljes laboratóriumi felszerelést foglaltak le. A két őrizetbe vett férfinál hár, illegálisan tartott lőfegyver, és 30 euró készpénz is volt. A két férfit vizsgálati fogságba helyezték. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?