Horoszkóp péntekre

<p>A Nyilas igyekezzen minél előbb megtalálni és megoldani a zavaró tényezőket munkahelyén, mert késni fog a munkájával. A pénteki horoszkóp &ndash; a más jegyben születetteknek is.&nbsp;</p>

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)A munkaértekezleten legyen figyelmes és együttműködő, és vigyázzon, hogy a kimerültségnek még csak a jeleit se észleljék önön munkatársai, mert szüksége lesz a segítségükre. Talán ideje békejobbot nyújtani nekik. Bika (IV. 21.–V. 21.)Nem jó ötlet, ha otthon is állandóan a munkájával és munkahelyével van elfoglalva, ugyanis az otthona az egyetlen harmonikus hely, ahol feltöltődhet energiával és elmerülhet gondolataiban, s ahol zavartalanul együtt lehet a család! Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Szerencsésnek napnak néz elébe, ugyanis új lehetőséget kínálnak önnek az előbbre jutáshoz, önnek csak el kell fogadnia. Bizonyítsa be főnökeinek, hogy örömmel veszi a kihívást. A közömbös hozzáállást sehol sem respektálják. Rák (VI. 22.–VII. 22.)Jobban kellene figyelnie arra, hogy este már ne zavarhassa senki, ugyanis pihenésre még önnek is szüksége van, arról nem is beszélve, hogy több időt is tölthetne családtagjaival. Hiányolják a közös vacsorákat! Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Be kellene tartania az napirendjét, s nem szabadna engednie, hogy kollégái állandóan felborítsák azt! Ha úgy érzi, hogy már túlzásba viszik, akkor mondja meg nekik egyenesen, hogy az ilyen hozzáállásról mi a véleménye! Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Kollégáira nem számíthat, sőt, még meg is nehezítik a dolgát munkahelyén. Így érthető a rosszkedve. Viszont változtatni ön tud a helyzeten, ezért ideje rendeznie a dolgot velük, ugyanis kölcsönösen egymásra vannak utalva. Ezt ne feledje! Mérleg (IX. 24.–X. 23.)Utána kellene néznie annak a kurzusnak, amely a legjobb lehetőségekkel kecsegteti. Jó ötlet, beszélni egy olyan szakértővel, aki pontos és megbízható válaszokat tud adni önnek a kérdéseire, és segíti a választásban. Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Nincs más választása, mint belátni végre, hogy a munkahelyén a főnöke az úr s ő szabja a feltételeket, melyeket önnek el kell fogadnia. Ha nem figyel utasításaira, akkor feszültté válik a légkör, melynek ön lesz a kárvallottja! Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Igyekezzen minél előbb megtalálni és megoldani a zavaró tényezőket munkahelyén, mert késni fog a munkájával. S ennek következménye pedig az lesz, hogy nagyon nehéz időszakra kell felkészülnie. Bak (XII. 22.–I. 20.)Első és fontos szabály, hogy új kapcsolat csak akkor jöhet létre, ha már „tiszta a terep”. Ez főként szerelmi kapcsolatára, kapcsolataira érvényes. Nem a legszerencsésebb, ha egyszerre több vasat tart a tűzben! Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Nem szabad kapkodnia, hirtelen mozdulatokat tennie, nehogy újra kényszerpihenő legyen a vége. Rendeznie kellene kapcsolatát munkatársaival, mert a közös munka ezáltal egyszerűbb és gyümölcsözőbb lehet.  Halak (II. 20.–III. 20.)Harmonikus párkapcsolatban él, viszont munkahelyén állandó céltáblája kollégáinak. Legyen óvatos! Sajnos, érzelmileg most sebezhetőbb, ezért segítségre lesz szüksége, amit meg is kap barátaitól, családtagjaitól.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?