Brad Pitt szerint nem volt érdekes az élet Anistonnal

Los Angeles |

<p>Brad Pitt manapság elégedett az életével, de korábbi házasságára visszagondolva úgy vélte, hogy Jennifer Anistonnal nem volt érdekes az élet.</p>

A 47 esztendős filmsztár a Parade magazinnak beszélt a magánéletéről. A magazin honlapján csütörtökön megjelent cikkben Pitt elárulta: most már tisztában van azzal, hogy nem működött a házasságuk, csak illúziókba ringatták magukat.

Anistonnal 2000-ben házasodtak össze és öt évvel később váltak el útjaik. Az interjúban a színész arról is beszélt, hogy akkortájt bujkált a népszerűség elől.

Pitt immár öt éve él együtt Angelina Jolie-val, akivel hat gyermeket nevelnek, és mint mondta: "elégedett embernek" tartja magát a kapcsolatban. A házasságról szóló kérdésre a szokásos válaszát adta: majd ha mindenki szabadon házasodhat, ők is megteszik.

A színész Moneyball (Pénzcsináló) című sportfilmjének jövő heti amerikai premierje előtt nyilatkozott a lapnak. A Magyarországon november 10-én megjelenő életrajzi drámában egy baseballklub vezetőjét alakítja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?