A Tottenham is Beckhamre pályázik

London |

<p>Az angol Tottenham Hotspur szeretné szerződtetni David Beckhamet, mihelyt az év végén a játékosnak lejár az amerikai Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával kötött szerződése.</p>

A Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárjával kapcsolatban rövid időn belül a Tottenham a második londoni klub, mely bejelentette, hogy januártól a soraiban szeretné tudni. Néhány napja a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers illetékesei beszéltek ezen tervükről.

A Hotspur érdeklődése nem nevezhető váratlannak, mivel a 36 éves futballista fél éve, a tengerentúli profi liga (MLS) szünetében a Tottenhamnél tréningezett, s Harry Redknapp vezetőedző elismerően beszélt róla.

A Galaxyt 2007 óta erősítő, 115-szörös angol válogatott Beckham 2003 óta nem játszott hazájában, azóta, hogy elhagyta a Manchester Unitedet a Real kedvéért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?