Sztárok életmódja – Egy énekesnő átváltozása

kata kaktake

Két gyermeket szült azután, hogy tizenhét éve megnyerte a SuperStar tehetségkutató versenyt. Katka Koščová a szülések után meghízott.

Voltak, akik tapintatosan nem kommentálták, inkább hangjával foglalkoztak, viszont akadtak, s egyre többen, akik szemére vetették, hogyan néz ki. Nemcsak a kilóit bírálták, hanem azt is, hogy nem volt kisminkelve, vagy csak nagyon enyhén, hogy ódivatú ruhában jelenik meg a színpadon. Az eperjesi származású 40 éves énekesnő nem értette, mi történik körülötte. Ő mindig ilyen volt, nem Barbie baba. Bántotta a dolog, de eleinte elsiklott felettük, inkább a gyerekeivel – Adam 9, Anička 5 éves – foglalkozott, de nagyon szenvedett a tapintatlan, sőt, rosszindulatú megjegyzésektől.

A hercehurca nemcsak a szülés után kezdődött, hanem már a versenyt követően, amikor az államvizsgáira készült (esztétika–filozófia szakon végzett az eperjesi egyetemen). Egyesek a stressz miatt lefogynak, ő folyton éhes volt, evett, meghízott. Odáig fajult a helyzet, hogy egyre súlyosbodó pánikrohamok gyötörték, néha úgy érezte, belehal. A pánikroham legfőbb ismertetőjele az, hogy a szubjektív panaszok és az objektív tünetek hirtelen, egyik pillanatról a másikra alakulnak ki. Aztán a roham általában percek alatt enyhül, majd megszűnik, de visszatér, így ajánlatos orvoshoz fordulni.

Az első és a második gyermek megszületése után is rajta maradt tíz-tíz kiló felesleg. Egyesek azt javasolták, hogy próbáljon kicsit mozogni, tegyen hosszú sétákat, de nem volt hozzá ereje. Eközben úgy érezte, hogy neki már minden mindegy. S ekkor jelentkeztek a pánikrohamok. Paradox módon épp ezek mentették meg, ezek miatt kért segítséget.

Nemrégiben a közönség egy másik Katka Koščovát látott a színpadon. Ahogy gyógyult a lelke, úgy alakult át a teste. Új életet kezdett. Fekete haját világosabbra festette, a finom smink is nagyon jól állt neki, de a legnagyobb változást az alakja hozta: jó néhány kilótól szabadult meg. Ő maga, szokásához híven, nem akarta túlkommentálni a dolgot, csak annyit jegyzett meg, hogy „vannak jó táplálkozási tanácsadók, érdemes adni a szavukra”. (urbán

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?