Karácsonyi kedvezmények, csábító ajánlatok az Orange-nál

orange

Cikksorozatunk előző két részében megtudhattuk, hogy miért éri meg egyetlen szolgáltatónál előfizetni a telekommunikációs szolgáltatásokat – mobiltelefon, mobil- és vezetékes internet, valamint tévé –, valamint az is kiderült, hogy milyen készülékek és készülékpárok vannak az Orange kínálatában. Most pedig arról essen szó, milyen kedvezményekkel, előnyökkel, bónuszokkal várja a meglévő vagy új ügyfeleit az Orange.

Karácsonyi kedvezmények

  • A számos kedvezmény közül elsőként essen szó a megduplázott adatkeretről: most minden olyan ügyfélnek, aki használja az egymás között ingyen (Navzájom zadarmo) szolgáltatást, három hónapon át kétszeres adatkeret áll a rendelkezésére; ha pedig a tarifacsomag mellé egy másik szolgáltatásra is előfizet Love csomagban, akkor 24 hónapon át élvezheti a megduplázott adatkeret előnyeit. Nemcsak a Navzájom zadarmo csoportgazdája, de az összes tag is megkapja a megduplázott adatkeretet. Az előfizetős Prima-kártyát használók, vagy azok, akik 15 eurós, vagy annál olcsóbb Go tarifacsomagra fizetnek elő, három hónapon át havi 1 GB-nyi extra adatkeretet kapnak.
  • Nemcsak az adatkeretet duplázza most az Orange, de az egyenlegest is – ez pedig azoknak jár, akik új ügyfélként Prima-kártyát vásárolnak, az első feltöltést most megduplázza a szolgáltató.
  • Az Orange TV-szolgáltatás előfizetői (optika vagy vDSL) idén sem maradnak karácsonyi ajándék nélkül, most egy hónapon át ingyen kipróbálhatják a prémium HBO-csomagot, mely a HBO 1, HBO 2 és a HBO 3 csatornát tartalmazza, HD-minőségben.

Csábító ajánlat

  • Most megéri átcsábítani a barátokat a konkurens szolgáltatótól, hiszen az Orange nemcsak az új ügyfelet jutalmazza meg, hanem azt is, aki átcsábította őt. A kedvezmény lehet 5GB-os mobilinternet egy éven át, vagy akár 150 eurós kedvezmény a havi számlából – a havi kedvezmény mértéke a tarifacsomag értkétől függ (20 hónapon át havi 2,50–7,50 eurós kedvezményre lehet így szert tenni). Ha annyira megtetszett az Orange ajánlata, hogy azonnal csatlakozna a táborba, akkor – a feltételek teljesülése esetén – az Orange által kínált bónuszt arra is felhasználhatja, hogy ebből fizeti ki a szerződéses büntetést, ha a másik szolgáltatónál még nem járt le a hűségszerződése – legfeljebb 150 euró értékig.

Ingyen adatkeret 8 napra

  • És végül újra meg kell említeni az ingyenes adatkeretet, amely az aktiválás napján érvényes, éjfélig, és valóban korlátlan mobilinternetet kínál – tarifacsomag függvényében hat vagy akár két éven át, azzal, hogy a #dnesdatujem szolgáltatást minden számlázási időszakban akár nyolc különböző napon is igénybe lehet venni. Az ajánlat azoknak szól, akik szerződést kötnek, vagy újítanak az Orange-nál, és mellé készüléket is vásárolnak.


Karácsonyi nyereményeső

  • Az Orange újra meghirdette a népszerű karácsonyi versenyt, amelynek köszönhetően még gazdagabb lehet az ügyfelek karácsonya. Idén minden héten 8 Samsung QLED okostévét, és nyolc darab Xiaomi Mi Pro 2 elektromos robogót sorsolnak ki. A sorsolásba minden olyan ügyfél bekerül, aki 2021. december 16-ig szerződést köt (bármilyen mobil-, vezetékes vagy tv-szolgáltatásra), vagy megújítja a lejáró szerződését az Orange-nál, és készüléket is vásárol hozzá. Minden egyes szolgáltatás aktiválása egy esély, így aki többre is előfizet, nagyobb eséllyel indul a nyereményekért. Ha teljesíti a játék feltételeit, akkor egy SMS-t kap a szolgáltatótól, erre válaszul a HRAM szót kell elküldeni, és már benne is van a sorsolásban.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?