Eltévedt a turista, de nem vette fel a mentősöknek a telefont, mert idegen szám hívta

pixa

Az illető Colorado államban egy hegyes területen tévedt el. Egész éjjel kereste a helyes utat, de a telefonját nem vette, mivel idegen szám hívta. Valójában a hegyimentők voltak.

 

A Lake County megyei mentőcsapat (LCSAR) tagjai múlt héten egy Colorado államban eltűnt személyt kerestek, aki reggel 9:00 órakor indult túrázni, de este 20:00 óráig nem érkezett haza - írja a CNN.

Ezután a mentők 22:00 órakor kezdték keresni a Mount Elbert hegyen. Többször hívták is, de nem vette fel a telefonját. Az akció a kora reggel ért véget sikertelenül.

Ezt követően újra az eltűnt nyomába eredtek, de ismét eredménytelenül. Fél tízkor azonban kaptak egy hívást, hogy a turista hazatért.

„Egész éjjel a jó utat kereste, de mindig rossz irányba fordult. 24 óra elteltével megtalálta az autóját, és hazament. Fogalma sem volt róla, hogy a mentőszolgálat keresi” – írta a LCSAR csapata a közösségi oldalon, majd hozzátették, hogy az illető látta a hívásaikat, de nem vette fel a telefonját, mert nem ismerte a számot.

Galéria

(br)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?