Solskjaer továbbra is hisz magában

Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy a csalódást keltő eredmények ellenére hisz magában és folytatja a munkát.

Együttese vasárnap megsemmisítő, 5-0-s vereséget szenvedett otthon a Liverpooltól, ezzel már négymeccsesre nyúlt bajnoki nyeretlenségi sorozata. Az MU kilenc forduló után csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben.

A súlyos vereség tovább rontott Solskjaer amúgy sem stabil helyzetén, a norvég tréner azonban közölte: nincs szándékában távozni

"Hiszem, hogy egyre közelebb kerülök ahhoz, amit szeretnék elérni a csapattal" - mondta, hozzátéve, hogy ő látja az elvégzett munka eredményét.

"Természetesen az utóbbi időben elért eredmények nem voltak elég jók, és emiatt valószínűleg kétségek merülhetnek fel bárkiben, de nekem erősnek kell maradnom, és hinnem kell abban, amit csinálunk" - folytatta.

Solksjaert 2018 decemberében nevezték ki, de a szebb napokat is megélt patinás együttessel még nem nyert trófeát.

A vasárnapi mérkőzéshez kapcsolódva Cristiano Ronaldo - aki a nyáron tért vissza Manchesterbe - úgy fogalmazott: a szurkolók sokkal többet érdemelnének.

"Néha nem olyan eredményt érünk el, amilyenért küzdünk, amilyet szeretnénk. És ez rajtunk múlik, csakis rajtunk, senki más nem hibáztatható ezért" - fogalmazott Instagram-oldalán.

A Manchester United szombaton a Tottenham Hotspurrel mérkőzik az angol bajnokságban, majd három nappal később Bajnokok Ligája-meccsre utazik Olaszországba, az Atalantához.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?