VIDEÓ: Szemben hajtott a forgalommal a kamion az M85-ös autóúton

bb

Kamionnal megfordulni az M85-ös autóúton, majd szembe haladni a forgalommal kilométereken át. Ez akkora őrültség, hogy csak a valóság produkálhat ilyet. Megtörtént esetről van tehát szó.

Ismét egy horrorisztikus videót tett közzé a Magyar Közút. Egy lengyel kamionos csütörtök múlt délelőtt az M85-ös autóút 31-es kilométerszelvényénél lévő csomópontnál a pályára szabályosan hajtott fel, de meggondolta magát, megfordult és elkezdett a forgalommal szemben haladni. Összesen öt kilométert ment így, majd az M85-M86 csomópontjában a lehajtóágon ment szembe, hogy rá tudjon fordulni az M86-os autóútra. A szabálytalanul közlekedő kamionos balesetet is okozott. Az M85-ön haladt egy autó, ami egy kamiont előzött éppen, pont olyan ívben, hogy nem láthatta a szemből érkező járművet, így végül a két kamion között haladt el, a jobb elejével így kisebb ütközése volt.

A Magyar Közútdiszpécsere értesítette a rendőrség munkatársait a szabálytalanul közlekedő kamionos miatt, akik végül Bősárkánynál meg is találták a járművet, a sofőrrel szemben eljárás indult.

A Magyar Közút azt tanácsolja, hogy ha eltévesztünk egy csomópontot egy gyorsforgalmi úton, ne essünk pánikba, haladjunk nyugodtan tovább, ne forduljunk meg, ne tolassunk vissza, rövid időn belül lesz egy újabb csomópont, amelyen keresztül biztonságosan le tudunk térni és újra tudjuk tervezni útvonalunkat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?