Kivezettek egy férfit a rendőrök a hivatalból, mert nem volt hajlandó feltenni a maszkját

rendőrség

Az eset a privigyei (Prievidza) Járási Hivatalban történt. A tiltakozó férfit a rendőrőrsre vitték.

A közösségi médiára kedden került fel az esetről készült videó, amelyből kiderül, hogy a rendőrök által elvezetett férfi több figyelmeztetés ellenére sem tette fel a maszkját – írja a noviny.sk.

Az ügyben a rendőrség is megszólalt, akik szerint a férfi nem tett eleget a kérésüknek, hogy takarja el a légutait. Ezután ellenőrzése során nem tudta felmutatni a személyi igazolványát, ezért úgy döntöttek, hogy a rendőrőrsre viszik, de ezt kényszerítő eszközökkel kellett megtennünk, mivel az illető ellenállt.

„A videóból egyértelműen kiderül, hogy a férfi folyamatosan arrogánsan viselkedett, felemelte a hangját, és helyenként nem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel” – írták a közösségi médián.

A rendőrség továbbá közölte, hogy a videót megosztó Alesio Reisel egy ismert összeesküvés-elmélet terjesztő, aki többek között a Chemtrails Slovakia csoportban is tevékenykedik. A rendőrök arra is emlékeztettek, hogy Szlovákiában, mint minden más jogállamban, a hatóságok döntéseinek helyessége vélelmezhető. Ezzel a Közegészségügyi Hivatal által kiadott rendeletek állítólagos érvénytelenségére reagáltak.

(br, noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?