Már közel 800 millió eurót kaszált a Netflix a Nyerd meg az életed! sorozattal

netfix

A hatalmas sikerrel debütáló dél-koreai sorozat elkészítése mindössze 18 millió euróba került, ehhez képest sokkal többet hozott a konyhára.

A Bloomberg szerint hatalmas nyereséget hozott a Netflixnek a Nyerd meg az életed! (Squid Game), amelyet az előfizetők 66 százaléka látott, vagyis 87 millióra tehető a nézettsége.

A sorozat elkészítése 18 millió euróba fájt a cégnek, de a kiadásokat jócskán megtérítette, mivel már 800 euróra tehető az értéke.

A történet középpontjában olyan emberek csoportja áll, akiknek rengeteg az adósságuk. Egy titkos szervezet ezért felajánlja nekik, hogy részt vehetnek egy játékban, amelynek főnyereményével minden tartozásukat megtéríthetik és gazdag polgárokként távozhatnak. Csakhogy van egy kis bökkenő! A verseny közben az életükért is küzdenek.

(br, bloomberg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?