Újra győztes úton a krasznahorkaváraljaiak

régiófoci
Krasznahorkaváralja |

Utoljára még a 2020/2021-es idényben júniusban raboltak pontot a királyhelmeciektől, azóta valamennyi meccsüket elbukták a kelet-szlovákiai IV. fociliga déli csoportjában a krasznaváraljaiak. A 12. fordulóban végre megtört az átok, és lelkes játékuknak köszönhetően hazai pályán 4:1 arányban lepipálták a Topoľany csapatát.

Az előző szezonban is mindössze két alkalommal ízlelhették meg a győzelem ízét, és épphogy csak elkerülték a kiesést. „Ma vagyok 46 éves. Ha nem leszünk sikeresek, abbahagyom a focit és csináljatok, amit akartok, jelentettem ki a találkozó előtt. A fiúk halálra rémültek és kénytelenek voltak megszerezni mindhárom pontot. Aztán dáridóztunk éjfél utánig. Az ünneplést azonban gyakorolni kellett, mert nem voltunk hozzászokva” – árulta el mosolyogva az eredményes kilencven perc után Kún István, a krasznahorkaváraljaiak klubelnöke és csapatkapitánya.

A hazaiaknál Revúcky ugyan a 31. percben megszerezte a vezetést, ám 17 perccel később Ľoch kiegyenlített. A véghajrában aztán a vendéglátók alaposan megkeserítették ellenfelük életét, ugyanis kétszer Ďuriček talált be Gutič kapujába, majd Revúcky második góljával feltette az i-re a pontot.

„Az eddig lejátszott 12 bajnokin összesen 29 labdarúgó cserélődött ki. Alapembereink közül heten tartós sérüléssel bajlódnak, öten pedig távolabbi településeken jutottak munkalehetőséghez. A közel kétméteres Hajdúk egy évet kihagyott, mivel Cipruson teljesített szolgálatot, a kassai Lokomotívában is megfordult gólzsák, Revúcky pedig Léván katonáskodik, így csak időnként állhat Peter Džačár edző rendelkezésére. A fentiekből kifolyólag mind a védelem, mind pedig a támadósor összeállítása is komoly fejtörést okozott” – jegyezte meg a krasznahorkaváraljai labdarúgás első embere.

Az alakulatnak az első fordulóban szerzett gólt követően több mint nyolcszáz percet kellett várnia az újabb találatokra. „A hosszas eredménytelenség mindnyájunkra hatott, mintha elszállt volna a bátorság. Remélem, hogy a mostani diadal feldob minket. A következő összecsapást a sereghajtó királyhelmeciek otthonában vívjuk meg” – tudtuk meg Kún Istvántól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?