VIDEÓ: Fejükkel törik a betonlapot az észak-koreai katonák

eszak

Észak-Korea szereti fitogtatni az erejét. Ha nem a rakétáikról szólnak a hírek, akkor a betonlapot fejjel törő katonáikat mutogatják. 

 

A CNN szerint az észak-koreai katonákról készült videót egy bemutatón vették fel, amelyen Kim Dzsong-Un és más magas rangú tisztek is részt vettek.

A észak-koreai állami televízió által közölt felvételen látható, ahogy katonák vasszögekre és üvegszilánkokra fekszenek, fejjel, valamint lábbal betonlapokat törnek. De voltak olyanok is, akiknek a kezére kalapáccsal csaptak rá, hogy eltörjék az alatta lévő cserepeket, közben mások vasláncokat téptek.

Észak-Korea a védelmi kiállítása programjaként azt akarta bemutatni ellenségeiknek, hogy katonáik „vasököllel védik országuk békéjét”. A vezetés vélhetően az ilyen parádékkal próbálja elterelni a figyelmet az országban pusztító éhínségről, amelyről már maga Kim Dzsong-Un is nyilatkozott, mikor elismerte, hogy az élelmiszerhelyzetük „elég feszült”.

(br, 24.hu, cnn)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?