A világ legjobb focimeccsei a DIGI-n

digi

ÖSSZEFOGLALÓ - Visszatértek a világ legjobb, és egyik legnépszerűbb focimeccsei a DIGI-re, a Premier League mérkőzéseit már ezen a platformon nézhetik a szurkolók.

De nemcsak a Premier League mérkőzései gazdagítják a DIGI kínálatát, hiszen a csatornán láthatók az UEFA Bajnokok Ligája, a La Liga, a Serie A és a Bundesliga meccsei is. A szurkolók a DIGI, 14 csatornát tartalmazó prémium csomagjára előfizetve láthatják az izgalmas meccseket.

A szolgáltató számos sportcsatornát indított a közelmúltban, ezeken nemcsak a labdarúgás szerelmesei találják meg a kedvenceiket, hiszen az élő és felvételről sugárzott programok között lesz kézilabda, kosárlabda, vízilabda, atlétika, a sort még hosszan sorolhatnánk – szinte nincs olyan sport, amelyre ne bukkanna e csatornák valamelyikén.

A labdarúgás szerelmesei három új csatornán nézhetik a mérkőzéseket, ezek pedig a Premier Sport 2, a Nova Sport 3 és a Nova Sport 4. Ezzel egyidőben megszűnt a korábbi Digi Sport 1-3 csatorna. Mivel az ilyen mérkőzések prémium tartalomnak számítanak, ezért a szolgáltatás ára 14,90 euró havonta, ebben a díjban nemcsak a sportcsatornák, de további, több mint száz tévécsatorna is megtalálható, így a család minden tagja megtalálja benne a számára legérdekesebbeket.

Ha csak a Premier League Ligája mérkőzéseire kíváncsiak, az augusztustól az alapcsomagban (Štandard) is nézhető, ennek ára 9,60 euró havonta. A prémium csomagban – ebben láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzése is – 14 csatorna található, köztük a Premier Sport, Eurosport, Fight Box, Sport 1, Sport 2, Auto Motor vagy éppen a Gold Channel.

Az újdonságok a DIGI GO mobiltelefonos alkalmazásan is megtalálhatóak, ebben 10 sportcsatorna mellett további 13 szlovák és cseh műsorszolgáltató is van. Bővebb információ a szolgáltató weboldalán – www.digislovakia.sk/liga-majstrov21/ –, vagy az ügyfélszolgálat 0850 211 112-es telefonszámán.

DIGI Slovakia – televízió és internet kötöttségek nélkül

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?