Több órás dugók vannak ma is Pozsonyban. Nézzük, hol!

dugó
Pozsony |

Szerda reggel is több forgalmi dugóval kell számolniuk a Pozsonyba utazóknak - tájékoztatott az RTVS Zelená vlna adása és a Stella Centrum. Nézzük, hol vannak a fennakadások!

 

Több mint egy órás a várakozási idő a D2-es autópálya után Stomfa (Stupava) felől a főváros irányában. Nemzeti Autópálya-társaság (NDS) közölte, hogy ha igény lesz rá, akkor a Sitina-alagutat is lezárják. 

Továbbá baleset történt a Rozsnyói utca és a Tomašikova utca kereszteződése előtt, ezért egy sávot akadályoznak a belváros felé.

A Récsei úton a városközpont irányában 15 perces fennakadásokkal kell számolni, de a régi Szenci úton is 20 percet várakoznak a sofőrök. Az Ausztriába utazók 20-25 perces dugóra számíthatnak a Horvátjárfalu (Jarovce)Kittsee határátkelőhelyen.

Ezenkívül baleset történt a Krížna utcán Trnavské mýto felé, ahol szintén lezártak egy sávot.

A Karlová utn a Szent Ferenc tér (Námestie sv. Františka) mellett két autó ütközött, ezért ott lassabban halad a forgalom.

A Kazanská utca és az Összetartás utca (Ulica Svornosti) kereszteződésében is baleset volt, így fennakadásokkal kell számolni.

(br)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?