Az orvosok személyesen és telefonon is rendelnek – nézzük, mit tanácsolnak a pácienseknek!

30 euróért nem kell sorba állni az orvosnál

A náthával, torokfájással és köhögéssel küzdők sokszor nem tudják eldönteni, hogy mit csináljanak: személyesen látogassanak el az orvosi rendelőbe, vagy csak telefonon keresztül mondják el panaszaikat. Nézzük, mit tanácsol az orvos!

Jana Bendová általános orvos a noviny.sk-nak elmondta, hogy a rendelőjében szinte minden percben csörög a telefonja. A romló járványügyi helyzet miatt pedig ez csak egyre rosszabb.

10-20 százalékkal emelkedett a páciensek száma. Naponta úgy 100-110 beteget fogadunk. Fele személyesen jön, a másik fele pedig telefonál vagy e-mailt ír” – közölte az orvosnő.

Bendová szerint azok, akik nem tudják kizárni , hogy koronavírussal fertőzöttek, a következőképp járjanak el. „A legjobb olyan kezelést beállítani, ami az egyénnél működik, valamint PCR-tesztre menni, és a tesztig izolációban maradni. Ha az állapota romlik, akkor lépjen kapcsolatba az orvosával, legjobb ha telefonon teszi ezt meg” – mondta.

(br, noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?