Így néz ki Richard Sulík fia, Filip

Filip Sulík

Keveset tudunk Richard Sulík magánéletéről. A közvélemény csak nemrég értesült arról, mivel foglalkozik idősebbik fia, Filip.

A jóképű fiatalember ma az informatika területén építi karrierjét, a közösségi oldalakon azonban már korábban felfedezhettük fotóit.

A liberális vezető nem beszél túl gyakran a családjáról, szimpatizánsainak pedig alig van fogalma a miniszter magánéletéről. Az internet révén általában a konyhában jelenik meg, mivel tudvalevő, hogy szenvedélyes szakács. A gazdasági miniszter azonban kivételt tett a múlt héten, az interneten tette közzé fia fényképét, és egy linket is csatolt a profiljához.

Mint kiderült, a 25 éves Filip Sulík keményen edz, és rendszeresen tesz közzé fotókat és videókat az edzőteremből. Filipről kevés az információ, azt azonban tudjuk, hogy tinédzserként sikeres modell volt, erre állítólag apja vette rá.

Richard Sulík egy fiatalkori fürdőruhás fotóját is közzétette. Mellette fia, Filip. (Fotók: Instagram/Filip Sulík/Richard Sulík)

„Tizenhárom éves koromban javasolgatta nekem. Ekkor azt mondtam: mi a fene, hisz nem vagyok meleg! Azt hittem, minden modell homoszexuális” – ismerte el Filip néhány évvel ezelőtt a Plus 7 Dní lapnak adott interjújában. Már akkor is figyelt a megjelenésére: „Szoláriumba, edzőterembe és fodrászhoz járok. Szétválasztó diétám van. Nem fogyasztok feleslegesen cukrot, és igyekszem minél több zöldséget és gyümölcsöt enni. Sokat kell tornáznom, és ennem kell, hogy hízzak, különben sovány lennék” – mondta az életmódjáról. Filip Sulík véletlenül lett manöken. Rövid idő alatt több jó ajánlatot is kapott: „Egy márkát reklámoztam, és klipet készítettem egy hajkozmetikum számára” – büszkélkedett. 2012 -ben Bécsben egy cipőkollekciót mutatott be, amelyet Madonna testvére, Christopher G. Ciccone tervezett. „Szórakoztató volt” – mondta az interjúban.

Ma azonban úgy tűnik, hogy Filip a felhagyott a modellkedéssel, és informatikai szakemberként építi karrierjét. A politikus 25 éves fia azonban továbbra is vagány srác, és tudja, hogyan kell egy izmos test minden előnyét megmutatni a fotón. 

(Plus Jeden Deň)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?