Libalakoma a Golden Garden étteremben

xbionic

A liba- és kacsalakomák nagy múltra tekintenek vissza és az őszi hónapok elengedhetetlen részét képezik. A jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy a liba- és kacsasültet a megszokott módon, lakomákon, vásárokon és szüreti ünnepségeken kóstoljuk meg, ehelyett azonban ellátogathatunk az egyedi hangulatú Golden Garden étterembe.

A Golden Garden étteremben az őszi szezonra jellemző ízletes ételekből álló menü várja a látogatókat. Az étterem a somorjai x-bionic® sphere sportközpontban található, amelyet mindenki olimpiai edzőközpontként ismer, és számos lehetőséget kínál a sportolásra, valamint a családi kikapcsolódásra. Annak, aki október 1. és november 13. között ellátogat az étterembe, hagyományos libalakomában lehet része.

Jöjjön és kóstolja meg a kemencében aranyszínűre sült libát loksával, ízletes májjal és egyedi kovászos kenyérrel, amelyet szintén az étteremben készítenek. Vagy inkább ropogós kacsát enne vörös káposztával? A választást önre bízzuk. Az édesszájúaknak is van miből válogatniuk, a kínálatban szerepel például a szilvás gombóc, a mákos és meggyes rétes, a terítékről nem hiányozhat az idei szüretből származó burcsák sem. Egy ilyen vacsora szerves részét képezik az első osztályú borok, amelyek széles választéka a világ minden tájáról megtalálható az étterem itallapján. A képzett személyzet segít kiválasztani a legjobbat.

Peter Gogaľ séf szavaival élve a somorjai x-bionic® sphere központ libasültjének egyedisége a legjobb minőségű alapanyagokban rejlik, félkész termékeket és mesterséges adalékanyagokat nem használnak. Az étlapon szerepelő ételek mindegyike hagyományos eljárással készül, közvetlenül a Golden Garden étteremben, amely első osztályú kemencével rendelkezik.

Ha egészben sült libát szeretne rendelni, 24 órával előre kell asztalt foglalni. Az étterem csütörtöktől péntekig 17.00–23.00 óra között, szombatonként pedig 11.00–23.00 óra között tart nyitva. Nyitvatartási időben lehetőség van arra is, hogy a la carte menüből válasszon libamáj-specialitást, akár előzetes foglalás nélkül is. 

Ha az ételt inkább otthona kényelmében szeretné elfogyasztani, házhoz szállításra is van lehetőség. Ez a szolgáltatás csütörtöktől szombatig 11.30-tól 21.00-ig áll rendelkezésre. Az utolsó rendelést 20.30-ig lehet leadni. Az ételt a megrendeléstől számított 60 percen belül kiszállítják.

Somorján belül a kiszállítás ingyenes. A városon kívül 5 €-t kell fizetni a kiszállításért, 100 € feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. A fizetés készpénzzel vagy hitelkártyával lehetséges.

A liba- és kacsalakomák méltóan búcsúztatják az őszt és hirdetik a tél közeledtét. Élvezze az év ezen időszakát és kényeztesse ízlelőbimbóit.

Peter Gogaľ, a Golden Garden séfje által összeállított őszi kínálatot mindenképpen érdemes megkóstolni.  

Minden információt és az étterem teljes kínálatát megtalálja a következő weboldalon: https://www.x-bionicsphere.com/restauracie/golden-garden/.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?