Csallóközcsütörtöki kilencesek

régiófoci

A dunaszerdahelyi területi focibajnokság VI. ligája 8. fordulójában 9:1 arányban verték az izsapiakat a csallóközcsütörtökiek, akik au-gusztustól immár harmadik bajnokijukon találtak 9-szer az ellenfél kapujába. 

Vendéglátóként az ekecs-apácaszakállasiaknak (2. forduló) és a kisudvarnokiaknak (6. forduló) is kilencet vágtak. A felső-csallóköziek zöld-fehér szerelését viseli a góllista jelenlegi éllovasa, Martin Dužek, aki 13 találatnál tart. Az irigylésre méltó góltermés aligha lehet a véletlen műve.

„Otthon és idegenben is támadó felfogásban futballozunk. A meccseken szinte az összes ziccerünket kihasználjuk. Széleken vezetett támadásokkal kísérletezünk, ezekkel gyakran mattoljuk az ellenfelek korosabb védőit. Erős a kispadunk. Cserejátékosaink azonos képességűek a kezdőcsapat tagjaival. Ugyancsak előnyünkre szolgál, hogy csapatunkban egyre nagyobb teret kapnak a saját nevelésű futballistáink. Fontosnak tartom kiemelni, hogy ellentétben az előző évekkel, a fiatalok is pozitívan viszonyulnak az edzésekhez, a bajnoki mérkőzésekhez, egyszóval a focihoz. Edzőink szakmai felkészültsége is a kívánt szinten van. A látványos megmozdulásokban, gólokban bővelkedő összecsapásokon szurkolóink megtalálják a számításukat” – ecsetelte lapunknak a tabella negyedik lépcsőfokán tanyázó csallóközcsütörtökiek erényeit klub-elnökük, Nagy Róbert. 

Érdekesnek találtuk, hogy hivatalosan 38 találatnál tartanak, de 40 gól az összmérlegük, két ízben ugyanis az ellenfél futballistája is besegített. Vendégként négyszer találtak be a diósförgepatonyiak hálójába, Balonyban ötször kapitulált a hazaiak hálóőre. Bakán és Királyfiakarcsán azonban gólképtelenek voltak…

„A gólgazdag találkozókhoz két alkalommal gól-ínség csatlakozott. Bakán egyébként ha 90 perc helyett napkeltétől napnyugtáig tart a párharc, akkor sem rúgtunk volna gólt. Ilyen is megesik a fociban. Ezidáig mesterlövészünk, Martin Dužek játszotta a prímet, aki az ekecs-apácaszakállasiak és a kisudvarnokiak elleni találkozón mesternégyessel kerül rivaldafénybe. Ősszel egyébként tizenegy labdarúgónk neve került góllövőként a jegyzőkönyvbe. Nem járunk a fellegekben, de az őszi szezonban produkált eredményeinkre büszkék vagyunk. Még ennél is fontosabbnak tartom, hogy megtapasztaltuk a folyamatos csapatépítés pozitívumait” – nyomatékosította a sikerek zálogát a csallóközcsütörtökiek tisztségviselője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?