Meghalt a professzor, aki szerint „az oltatlanok sok ember életét pokollá tették” - haláláról összeesküvés-elméletek terjengnek

rendőrség

Az összeesküvés-elméletek terjesztői szerint  Karen Croake Heisler az oltás harmadik adagjának felvétele után vesztette életét. Csakhogy a rendőrség megerősítette, a professzor rákban hunyt el.

 

Heisler arról írt a halála előtt, hogy a pandémia miatt nem kapott kórházi ágyat.

Űdvözlöm a Covid-krízis floridai valóságában. A kardiológusom megpróbált felvenni a kórházba, de a koronavírus miatt nincsenek szabad férőhelyek. A várakozás akár 15 óráig is eltarthat. Vegye fel azt az átkozott oltást” – írta szeptember közepén.

Szóval még mindig várok az orvosra. Még mindig nincs hely a kórházban… Egy nagyobb kórházról van szó. A francba, oltatlanok, sok ember életét pokollá tettétek” – figyelmeztetett.

A szlovák rendőrök a közösségi oldalukon hívták fel a figyelmet arra, hogy az említett professzor halálának körülményeiről veszélyes elméletek terjengenek az interneten. Egy JUDr. Marek Géci profil, ami az ĽSNS volt jelöltjéhez tartozik, azt állította, hogy Heisler a koronavírus harmadik adagjának felvevése után vesztette életét. Csakhogy a rendőrség megerősítette, a professzor 67 évesen, rákban hunyt el.

A cinizmus tetőfoka: egy szlovák férfi azt állítja, hogy a harmadik adag miatt halt meg, de valójában rákos megbetegedésben hunyt el, és élete utolsó napjait azzal töltötte, hogy nem vették fel a kórházba, mivel az oltatlan, koronavírussal fertőzött betegekkel volt tele” – írták a rendőrök a közösség oldalukon.

(br)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?