VIDEÓ: Eljárást indítottak Plačková ellen

plackova
Pozsony |

A NAKA hétfőn reggel 15 személyt vett őrizetbe, köztük Zuzana Plačkovát és férjét. A szlovák Instagram-modell ellen, aki tegnap óta 20 ezer követővel gazdagodott, eljárást indítottak kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény és bűnszervezet létrehozása, fenntartása és támogatása bűntettek miatt. Plačková közben üzent a követőinek!

 

Zuzana Plačkovát hétfőn a reggeli órákban vette őrizetbe a NAKA férjével, René Strausszal együtt. A házaspár ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény és bűnszervezetben való részvételük miatt indítottak eljárást.

A NAKA nyomozói 15 személyt gyanúsítanak bűnszervezet létrehozása, fenntartása és támogatása, valamint kábítószerek és bódító anyagok, mérgek vagy elővegyületek tiltott előállítása, birtoklása és az azokkal való kereskedelem bűntettek elkövetésével. A házkutatások során a rendőrök több mint kilenc kilogramm kábítószert és bódító anyagot foglaltak le, amelyekből 90 ezer egyszeri használatra való adag készíthető. Továbbá fegyvereket, lőszereket, cigarettákat is lefoglaltak, illetve több mint 70 ezer euró készpénzt. Az eljárások még folyamatban vannak, ezért jelenleg nem szolgálhatunk további információval” – írja az üggyel kapcsolatos nyilatkozatában a rendőrség a közösségi oldalon.

A tvnoviny.sk tudósítójának sikerült megszólítania a rendőri kíséretben vezetett Plačkovát, aki röviden annyit mondott: Remélem, minél előbb tisztázódik az ügy. Csak azt akarom üzenni, hogy legyenek óvatosak, kivel találkoznak, mert aztán egy kalap alá vehetik azokkal az emberekkel. Nem is kell tudniuk róla”.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?