GALÉRIA: Ennivaló Mr. Bean

Ennivaló Mr. Bean

A csehországi Tábor történelmi központjában található az a csokoládé- és marcipánmúzeum, amelyben Jaromír Jágr jégkorongozó és Mr. Bean csokimása köti le a legtöbb látogató figyelmét, de a marcipánból készült, különböző mesefigurák és történelmi ábrázolások mellett sem megy el sietve az ember.

A mintegy ezer négyzetméteres múzeumi területen megismerkedhetnek a csokoládé történetével, betekinthetnek a kakaóbabok termesztésének rejtelmeibe, és megtudhatják, hogyan szállítják és dolgozzák fel az értékes alapanyagot.

Galéria

A tábori múzeum legnagyobb attrakciója a híres cseh hokista, Jaromír Jágr életnagyságú csoki­figurája. Itt található Csehország legnagyobb, csokoládéból készített vonata, amely 520 kilós, gőzt pöfékel és még világít is. A mesterművet 10 hónap alatt készítette el Daniel Šefčík. Kedvelt figura a múzeumban is Mr. Bean csokimása, amely mellett autója és két híres macija díszeleg. Az összes kiállított ennivaló darab az alkotók ügyességéről, fantáziájáról és kreativitásáról tanúskodik.

(Plus 7 dní)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?