Gúta után Feketenyéken hajtanak

fogat

Fogatok lepik el vasárnap a feketenyéki G-G ranchot. A dél-szlovákiai amatőr hajtók idei sorozatának hatodik, utolsó állomása (kezdés: 11.00) vár az indulókra.

„Nem tudom, miként alakul a megmérettetés, de leszünk elegen, az biztos, hiszen 25 kettes fogatra számítok, több mint tízen Magyarországról is jelentkeztek – újságolta lapunknak Gasparovics László házigazda, a hobbiból hajtók itteni társaságának feje, aki maga is bakra ül, és vélhetően fia, László se hagyja ki a versenyzési alkalmat. – A felsőszeli Vankó Imre már megnyerte idei házi pontversenyünket, s nálunk is nagy esélyes lesz. Abban bízom, hogy mi, lóbaráti körünkből álló hazaiak nem engedjük ki a kezünkből a győzelmet, s mind akadályhajtásban, mind vadászhajtásban legalább hárman a legjobb hatban végzünk.”

Szerényebb mezőny gyűlt össze a múlt héten Gútán: mindössze 9 fogat rajtolt a sorozat 5. állomásán. A Békavárban tartott versenyen Vankó Imre dominált, mind akadályhajtásban, mind vadászhajtásban maga mögé utasította a többieket. „Elég jól sikerült minden, csak a kevés résztvevő bosszantott – sajnálkozott Králik János házigazda, aki szintén versenyzett, akárcsak unokája, Telekes Ádám. – Hatodik lett akadályban, ami kupaszerző hely volt. Másodszor rendeztük mi a gútai hajtást, és a sorozatból van már három kupánk. Mindketten ugyanazzal a fogattal indultunk. Unokám jobb volt nálam, nekem csak a mezőny vége felé sikerült végeznem. Keveset edzünk, jóformán csak a versenyen hajtunk, s ez megmutatkozik az eredményeinkben.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?