Fico: inkább maffiózó, mint plagizáló

matovič fico

Zajlik az élet a szlovák parlamentben, Igor Matovič a régi formájában provokálja a Smer elnökét.

A csütöröki parlamenti ülésen Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter egy plákot mutatott fel, Rober Fico (Smer) beszéde alatt. „A gyilkos az utcasarkon a morálról prédikál“ (vrah na rohu ulice o morálce káže) volt a papírra írva. Fico épp Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter visszahívásáról beszélt.

Boris Kollár (Sme rodina) házelnök szerint Matovič a plakáttal nem vétett a házszabály ellen, mivel azt közvetlenül az ülésen alkotta meg, és nem kintről hozta magával.

„Mit várnak a plagizálóktól, se az egyiknek, se a másiknak nincs művetsége, se semmilye.“ - mondta erre Fico, amire Kollár azt kérdezte, mit várjunk a maffiózóktól.

„Köszönjük szépen. Inkább maffiózó, mint plagizáló, de ez már egy másik dolog.“ - reagált erre Fico.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?