Egyetlen zöld járás marad az országban, ötöt már csak egy lépés választ el a feketétől

koronavírus
Pozsony |

Szeptember 27-től, jövő hétfőtől Szlovákiában már csak a Dunaszerdahelyi járás tartozik a zöld színnel jelölt, ún. megfigyelési fázisba. A járások többsége narancssárga és piros besorolást kap, öt járásban másodfokú vészriasztás lesz érvényben.

Érdekes

Zöld színnel jelölt járás:

a Dunaszerdahelyi járás

Érdekes
01

A narancssárgával jelölt járások:

Besztercebányai, Selmecbányai, Pozsonyi (I.–V.), Gyetvai, Galántai, Galgóci, Komáromi, Liptószentmiklósi, Losonci, Malackai, Mezőlaborci, Nagymihályi, Vágújhelyi, Érsekújvári, Simonyi, Bazini, Pöstyéni, Poltári, Vágbesztercei, Privigyei, Puhói, Rimaszombati, Vágsellyei, Szenci, Sztropkói, Nagytapolcsányi, Nagyszombati, Stubnyafürdői, Garamszentkereszti és a Zólyomi járás

Érdekes

A pirossal jelölt járások:

Báni, Breznóbányai, Nagybiccsei, Csacai, Alsókubini, Gölnicbányai, Homonnai, Illavai, Késmárki, Kassai (I.–IV.), Kassa-vidéki, Kiszucaújhelyi, Lévai, Lőcsei, Turócszentmártoni, Miavai, Námesztói, Nyitrai, Poprádi, Eperjesi, Nagyrőcei, Rózsahegyi, Kisszebeni, Szenicei, Szinnai, Szobránci, Iglói, Felsővízközi, Tőketerebesi, Trencséni, Turdossini, Nagykürtösi, Varannói, Zsarnócai, Zsolnai és az Aranyosmaróti járás

Érdekes

A bordóval jelölt járások:

Bárfai, Korponai, Rozsnyói, Szakolcai és az Ólublói járás

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?