Tom Cruise az űrbe megy filmet forgatni, de az oroszok megelőzik

Tom Cruise

Tom Cruise amerikai színész újabban az űrbe készül akció filmet forgatni, azonban úgy néz ki, az oroszok megelőzik.

Már régóta léteznek olyan filmek, amelyeknek szereplői kijutottak az űrbe, azonban a jeleneteket eddig a Földön vették fel. Csakhogy ez most megváltozik, mivel már Tom Cruise is bolygónkon kívül forgatja majd legújabb akciófilmjét.

A Variety portál azonban közölte, hogy Klim Schipenko orosz rendező már a jövő hónapban az űrbe repülhet stábjával, ahol nem egész két héten át a The Challenge című filmet fogják forgatni. A történet középpontjában egy orvos áll, aki az ISS-re (Nemzetközi Űrállomás) megy, hogy megmentse egy veszélyben lévő űrhajós életét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?