VIDEÓ: Spermával teli fecskendővel szúrt meg egy nőt – tíz évet kapott

wjz

2020 februárjában történt a hátborzongató eset, mikor egy férfi ondóval teli fecskendővel szúrt meg egy nőt egy marylandi bevásárlóközpontban. Az elkövető szeptember 10-én tíz évet kapott.

2020 februárjában biztonsági kamera rögzítette az esetet egy marylandi bevásárlóközpontban. A felvételen látható, ahogy a nő épp visszahelyezi a bevásárlókocsiját, mikor egy ismeretlen férfi megbotlik és nekiütközik. Az áldozat később elmondta, úgy érezte, mintha egy cigarettát nyomtak volna el a bőrén.

Az elkövető ezután néhány percig segített a nőnek keresgélni a fájdalom forrását, de persze nem találtak semmit, mivel az ondóval teli fecskendő ekkor már a férfi zsebében volt.

A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján indított nyomozást az ügyben. Végül egy névtelen bejelentés után tartóztatták le az 51 éves Thomas Bryon Stement, akinek autójában több spermával töltött fecskendőt találtak. 

Stemen óvadék ellenére sem szabadulhatott, júniusban bűnösnek vallotta magát és szeptember 10-én tíz év szabadságvesztésre ítélték – írja a Fox News.

(br, 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?