Pápalátogatás: Befejeződött a regisztráció a kassai OTP-szektorokba

Ferenc pápa k
Pozsony |

Befejeződött a regisztráció az OTP-szektorokba a keddi pápalátogatás résztvevői számára a kassai Lokomotíva Stadionba és a Luník IX lakótelepre. Jaroslav Fabián, a kassai érseki hivatal szóvivője elmondta, a járványhelyzet kedvezőtlen alakulása miatt zárult le a regisztráció.

A stadion kapacitását 25 ezer főben határozták meg. A szóvivő emlékeztetett, hogy három évvel ezelőtt több mint 30 ezren gyűltek össze itt az Anna Kolesárová boldoggá avatása alkalmából rendezett ifjúsági találkozón. „A regisztráció szombati meghosszabbítása után is külön bejárattal és speciális infrastruktúrával, OTP-zóna létrehozásával számoltunk. Szükség lesz erre a kapacitásra” – mondta.

Összesen mintegy 15 ezren regisztráltak a Lokomotíva Stadionba, a regisztráltak körülbelül tizede megfelel az OTP-rezsimnek. A Luník IX-en zajló rendezvényre Fábián tájékoztatása szerint 101 OTP-résztvevő regisztrált.

A Covid-automata alapján Kassát hétfőtől (szeptember 14.) első szintű veszélyességi fokozatba, azaz piros zónába sorolják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?