Ganérakással, gázálarcban pózolt az ÚVZ épülete előtt egy  ĽSNS-es képviselő

medvecky
Pozsony |

A Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ) szerint mindenki a „saját képességeinek megfelelően” járul hozzá a járványhelyzet kezeléséhez.

Pozsonyban a Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ) épülete elé egy rakás ganét pakolt ki Andrej Medvecký ĽSNS-es képviselő. Az esetről Medvecký a Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen ő maga gázálarcban pózol a ganérakás előtt.

A képhez azt írta, hogy Ján Mikas „az intézkedéseihez hasonló küldeményt kapott”. A gané közepére még egy táblát is elhelyezett, amelyre a következő feliratot illesztette: „Čaputová, Heger, Matovič, Lengvarský, Mikulec és Mikas. Megölitek a nemzetet, de a nemzet ezt visszaadja nektek!”.

A küldeményt az ÚVZ sem hagyta szó nékül. „Köszönjük hozzájárulását a hazánkban romló járványhelyzet megoldásához. Mindenki a saját képességeihez mérten… Sajnos az anyaghoz ebben a formában nem tudunk iktatószámot rendelni” – írta a Közegészségügyi Hivatal a közösségi oldalukon.

Egyelőre nem tudni, hogy az ÚVZ készül-e feljelentést tenni az ügyben.
 

(br, refresher)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?